Tips & Tricks

Hold en smukt fest med pastelfarver
Hold en smukt fest med pastelfarver

En helt særlig trend i tiden - er de skønne pastelfarver. Om det er i indretningen derhjemme, fødselsdagsfesten eller brylluppet, så er de smukke farver altid et godt valg. Vi har pyntet op til en fin lille pastelfest med donuts, så du kan få lidt inspiration til din næste fest.

Pynt op til en flot Frost fest
Pynt op til en flot Frost fest

Det har været svært at komme uden om Disneys megasucces Frost. Uanset hvilken alder du har, så har du sikkert set produkter med figurerne fra Frost på og ønskelisterne fra børnene er ofte fyldt med Frost ting. Har du også en lille én derhjemme der elsker filmene, så hold den ultimative Frost fødselsdag med pynt fra os.

Inspiration til den fineste barnedåb
Inspiration til den fineste barnedåb

Ligemeget hvordan I fejrer det, er det noget helt særligt, når jeres barn skal have sit navn. Om det foregår i kirken eller I holder en navngivningsfest er ikke vigtigt for den gode stemning, men noget der med garanti giver den helt rigtige festlige stemning, er en smuk pyntning.

Skab den ultimative Dino fest
Skab den ultimative Dino fest

Vi elsker temafester og et tema der er perfekt til børnefødselsdagen er dinosaur! Det er bare nemmere at pynte flot op, når du har et tema et gå efter. Hus Luxit kan du pifte børnefødselsdagen op med alverdens pynt der passer perfekt til dino temaet.  

Smuk og alternativ gæstebog
Smuk og alternativ gæstebog

Der er ikke noget bedre end at kunne bevare minderne fra en fantastisk dag. Med de smukke gæstebøger fra Mouse and Pen, giver du dine gæster en anderledes sjov måde at vise, at de var tilstede ved jeres fest. Gæstebøgerne er et smukt og personligt alternativ til den traditionelle gæstebog og findes i prints til mange forskellige særlige lejligheder.

Sådan samler du dine små bokse
Sådan samler du dine små bokse

Pynt dit festbord med super søde bokse. Brug boksene til at overraske dine gæster og put små gaver eller slik og snacks i dem. Lad gæsterne gå på opdagelse i dem, når de sætter sig ved bordet - boksene vil helt sikkert bringe en masse smil frem.

Hæng balloner op med ballon hangers
Hæng balloner op med ballon hangers

Har du også prøvet at stå med dobbeltklæbende tape og prøvet at få dine balloner til at sidde pænt sammen? Med ballon hangers er det super nemt og du undgår også at skulle bruge tid på at få tape af dine vægge igen.

Party In A Box - når det skal være nemt
Party In A Box - når det skal være nemt

Nogle gange er det bare rart, at tingene du skal bruge til din fest er samlet, så du kun skal tænke på at sætte tingene frem. Med Party In A Box har det aldrig været nemmere at holde en fest. 

Undgå mærker på væggen med party hangers
Undgå mærker på væggen med party hangers

Der er ikke noget mere træls end at rydde op efter en skøn fest og så står du med en væg med taperester, mærker eller søm huller. Med de smarte party hangers kan du undgå alt dette - så det er nemt for dig at hænge dit fest pynt op. 

Fold dine papirkugler rigtigt
Fold dine papirkugler rigtigt

Hos Luxit har vi et bredt udvalg af smukke papirkugler, som også kaldes for honeycomb på grund af den fine honning kube form. Vi har et stort udvalg af papirkugler i mange forskellige farver og former. Du får papirkuglen i en pakke og så skal du selv samle den. Det kræver dog kun et enkelt step for dig at samle den pæne papirkugle.

Pynt med pæne faner
Pynt med pæne faner

Vi har et stort udvalg af flotte faner, der passer til enhver begivenhed. Fanerne kommer i mange forskellige størrelser, farver og antal. De er næsten fuldstændig samlet når du får dem i en pakke. Der er kun en enkelt ting, som du skal gøre.

Sådan samler du papirblomsterne
Sådan samler du papirblomsterne

Der er ikke noget bedre end at sætte sig ved et flot veldækket og pyntet bord. Med de fine papirblomster i lyserød og navy, kan du pynte dit bord med smukke romantiske blomster. De er perfekte til bryllups-, konfirmations-, og dåbsbordet, eller bare til middagen, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit middagsbord.

Dekorer med pom pommer
Dekorer med pom pommer

Vi har er skønt udvalg af de fineste, bedårende pom pommer, som passer til enhver fest. Pom pommerne er perfekte til en bryllup dekoration eller dåb og kan hænges fra loftet eller pynte på dit festbord. 

Præsenter dine donut med en flot væg
Præsenter dine donut med en flot væg

En donut væg får ikke kun dine gæsters mundvand til at løbe, men er også et super fint dekorativt element til din fest. Hos os har vi samlet et udvalg af donut vægge, som passer til enhver fest. Med de flotte donut vægge kan du præsentere dine donuts på en ny og sjov måde for dine gæster.

Hi Float Guide - forlæng svævetiden
Hi Float Guide - forlæng svævetiden

Svævende balloner er fantastiske! Der er ikke noget mere ærgerligt, end når dine balloner mister luften og de begynder at dale. Med Hi Float kan du forlænge dine latex balloners levetid. Hi Float har nemlig en tyk konsistens, som går ind og lukker fibrene i ballonerne, så de svæver i længere tid.

Lav din egen unikke ballon hale
Lav din egen unikke ballon hale

Med en ballon hale kan du skabe din helt egen unikke ballon. En ballon hale gør dine balloner endnu mere sprudlende og fuld af liv og så er de faktisk nemme at lave. 

Sådan laver du din egen blomstervæg
Sådan laver du din egen blomstervæg

En stor tendens, som i de seneste år er blevet brugt til bryllupper og foto vægge er blomstervægge. Er der noget mere smukt end en væg fyldt med smukke blomster? Hos Luxit har vi smukke blomstervægge til enhver speciel lejlighed.

Sæt dine balloner i loftet med tape
Sæt dine balloner i loftet med tape

Skab et loft fuld af smukke balloner med tape dutter eller klæbepuder, som de også bliver kaldt. Med tape dutter kan du også sætte dine balloner på vægge, borde eller noget helt tredje - det er kun fantasien som sætter grænser. Med denne lille guide kan du nemt gå i gang med at pynte dit festrum med balloner.

Konfetti Balloner - få den rigtige effekt
Konfetti Balloner - få den rigtige effekt

Det er vidst ingen hemmelighed, at vi hos Luxit elsker balloner! Ikke mindst elsker vi balloner, der giver dét ekstra til din fest - og det gør konfetti balloner. Konfetti balloner kan dog være lidt drilske, når du skal have konfettien indeni til at ligge og sætte sig smukt på ballonen. Men denne lille guide skulle du gerne hurtigt og nemt få lavet flotte konfetti balloner til din fest.

Skab nemt dine helt egne ballonbuer
Skab nemt dine helt egne ballonbuer

Vi elsker balloner og med en ballonbue kan du nemt skabe din helt egen unikke ballondekoration. Brug ballonbuen til at hænge på væggen over gavebordet, buffetten eller som baggrund til din photo booth. Det kræver ikke meget at lave en ballonbue og med denne guide, kan du nemt og hurtigt lave din egen.

Lav din egen champagne væg
Lav din egen champagne væg

Har du set vores smarte champagneglas stativ? Sæt et festligt og elegant præg på måden du serverer champagne for dine gæster. Stativet passer specielt godt til nytår, så alle er klar til at skåle når klokken slår 12, til bryllupsreceptionen, eller til polterabend for bruden. Med denne lille guide hjælper vi dig med at samle stativet, så du nemt kan servere champagne for dine gæster.

Sådan laver du kæmpe balloner
Sådan laver du kæmpe balloner

Skab en wow effekt til din fest med kæmpe balloner. Vi elsker balloner og jo større jo bedre. Det kan godt være, at du bliver lidt skræmt over at skulle puste sådan én op, men bare rolig det er slet ikke så svært, som du tror. Her får du en lille guide.

Lav din egen kvast guirlande
Lav din egen kvast guirlande

De smukke kvast guirlander med tassels er rigtig populære og vi forstår hvorfor! De fine guirlander er perfekte til enhver fest og kan også sagtens hænge og pynte i børneværelset eller i dit hjem til hverdag. Flere af vores kvast guirlander kommer i en pakke, hvor du selv skal samle dem. Derfor får du her en lille DIY guide til kvast guirlander fra Ginger Ray.

Skab en væg af balloner
Skab en væg af balloner

Et spektakulært element til din fest, som helt sikkert vil skabe den vildeste wow effekt hos dine gæster, er denne ballon væg i pink og lyserød. Væggen kan stå som dekoration bag gavebordet eller buffeten, eller stilles som en perfekt baggrund til din photo booth. Her får du en lille DIY guide.