Historien bag Luxit

Annette Lucca Larsen åbnede Luxit i juni 2019. Webshoppen sælger alt, man kan forestille sig, man får brug for af pynt til en fest.


Annette har altid elsket festartikler og fra hun begyndte at købe ind, er det gået stærkt. Hun er vild med at planlægge fester og har altid haft en passion for oppyntning. Hun oplever en stor efterspørgsel fra danskerne. Det er blevet en kæmpe trend at holde fester, hvor der er gjort ekstra ud af det - der skal være glimmer og konfetti i ballonerne - jo vildere jo bedre.

Mission

Luxit.dk har en mission om, at fester skal være ekstraordinære og ligne en million uden at koste det. Vores kæmpe udvalg hjælper med til, at din fest kan gøres helt speciel. Vi elsker at holde øje med de nyeste trends og tendenser, så der altid er spændende produkter på hylderne.

Vi ligger stor vægt på hurtig og meget høj personlig service. Derfor kan du være helt tryg, når du handler hos os.

Vores lager beholdning er stor og vores lager folk er som små ninjaer, så vi har super hurtig levering - dag til dag.

Ledelse og bagland

Luxit ejes og drives af Annette Lucca Larsen som har en stor passion for stil, smukke fester og nye trends. Annette har mere end 20 års erfaring med administration, indkøb og kundeservice. Du kan møde hende både på mail, instagram, facebook og chat.

Investor bag Luxit er den erfarne forretningsmand Morten Larsen. Morten har arbejdet med internettet siden 1996. Siden da har han været involveret i flere online selskaber og står blandt andet bag Hungry.dk.

Annette Lucca Larsen
Stifter & Direktør