Helium guide

Folie Balloner:
Helium bruges normalt kun til folieballoner fra 46 cm (18 tommer) og store folie bogstaver og tal. Folie balloner der fyldes med helium kan som regel holde op til 3 dage. Der er naturligvis stor forskel på folie balloners kvalitet. Hvis de er i dårlig kvalitet, kan de måske kun holde timer eller 1 dag. Hvis kvaliteten er god, kan ballonerne holde mindst 3 dage og ofte længere. HUSK, de skal fyldes helt op til den størrelse de er, ellers svæver de ikke ordenligt!

Da helium er letvægt kan du ikke mærke om en cylinder er helt fyldt eller ej. Vores cylindere er naturligvis altid fyldt og testet fra leverandørens side.


HUSK, bogstavsballoner der er mindre end 45 cm er ikke egnet til helium.

Antal liter du skal bruge pr. folie ballon:
41 cm (16 tommer): IKKE egnet til helium!
46 cm (18 tommer): 16 liter pr. ballon
60 cm (41 tommer): 60 liter pr. ballon


Tal balloner 86 cm:
En 200 l kan fylde ca. 2-4 tal balloner, da spild må påregnes under påfyldning. 

Latex Balloner:
Helium bruges normalt kun til latex balloner fra 23 i diamater (9 tommer). Latex balloner der fyldes med helium kan som regel svæve i 5-6 timer. Jo større Latex balloner du fylder op, jo længere tid vil de svæve. Der er naturligvis stor forskel på latex balloners kvalitet. Hvis de er i dårlig kvalitet fx tynde, vil de springe så snart de er fyldt op. Tunge balloner svæver i meget kort tid. HUSK, de skal fyldes helt op til den størrelse de er, ellers svæver de ikke ordenligt!

Bemærk, at vores konfetti-balloner ikke svæver i samme varighed som standard latex balloner på grund af blandingen af ​​helium og yderligere konfetti vægten inde i ballonerne. 


HUSK, du kan også forlænge svæve tiden med Hi-Float eller fly fluxe som giver 25 gange så lang svæve tid. Hi-Float/fly luxe kan KUN bruges til latex balloner.

Antal liter du skal bruge pr. latex ballon:

26 cm i diamater: 9,2 liter pr. ballon
30 cm i diamater: 14,1 liter pr. ballon
33 cm i diamater: 18 liter pr. ballon
48 cm i diamater: 47 liter pr. ballon
80 cm i diamater: 268 liter pr. ballon
100 cm i diamater: 523 liter pr. ballon


Køb helium her.

NB: Er dine balloner ikke købt hos Luxit.dk kan vi ikke garantere for holdbarhed eller antal der kan pustes op med Helium.