Smuk og alternativ gæstebog

Der er ikke noget bedre end at kunne bevare minderne fra en fantastisk dag. Med de smukke gæstebøger fra Mouse and Pen, giver du dine gæster en anderledes sjov måde at vise, at de var tilstede ved jeres fest. Gæstebøgerne er et smukt og personligt alternativ til den traditionelle gæstebog og findes i prints til mange forskellige særlige lejligheder. 

 

Sættet består af en flot håndtegnet plakat i A3 og stempelfarver i fire flotte nuancer. Den er nem at bruge, så det kræver ikke den helt store forklaring for jeres gæster. Det eneste I skal gøre er:

 

Først skriver I navnet på den eller dem I fejrer og skriver datoen på den lille linje forneden. 

 

lægger I eller stiller den på et staffeli, så gæsterne ikke kan undgå at se den - måske ved indgangen eller gavebordet. Læg stempelfarven ved siden af.

 

Derefter er det op til jeres gæster at sætte deres fingeraftryk som små "blade" på træ på plakaten, og skriver måske navne eller initialer indeni fingeraftrykket. Husk at sætte en pakke med vådservietter frem til at gøre fingerspidserne rene bagefter.

 

Til sidst, når jeres skønne dag er overstået, kan I sætte plakaten i en fin ramme og hænge den op på væggen. Så har i for altid jeres gode minder fra festen hængende fremme.

 

Find vores udvalg af gæstebøger her


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit