Skab nemt dine helt egne ballonbuer

Vi elsker balloner og med en ballonbue kan du nemt skabe din helt egen unikke ballondekoration. Brug ballonbuen til at hænge på væggen over gavebordet, buffetten eller som baggrund til din photo booth. Det kræver ikke meget at lave en ballonbue og med denne guide, kan du nemt og hurtigt lave din egen.


Hos Luxit kan du både købe et smart ballonbue kit, som består af en masse fine balloner og ballonbånd til at sætte ballonerne på. Du kan også finde de balloner du kan lide og købe ballonbåndet separat. Det er helt op til dig.   


Start med at puste alle ballonerne op. Så ved du hvad du har med at gøre og du kan sætte dem på i de farver og rækkefølge, som du har lyst til. Vi anbefaler at du bruger en ballonpumpe eller måske endda en elektronisk én, så du ikke mister pusten helt og du sparer samtidig en masse tid.


Derefter er det tid til at sætte dine balloner på ballonbåndet. Det er ganske enkelt, du tager ballonenens ‘hoved’, der hvor knuden er, og sætter den i et af hullerne på ballonbåndet. Det er en god idé at blande store og små balloner for at skabe det helt rigtige look. Du skal ikke fylde alle hullerne på båndet, da de så kommer til at sidde for tæt, men det kommer du helt sikkert til at se, når du er i gang. 


Har ballonbuen ikke den form du kunne tænke dig, så er det nemt at flytte ballonerne rundt og dreje båndet, så den passer til den form du vil have. Det handler bare om at prøve sig frem.


Til sidst anbefaler vi at hænge buen op med snor, da den godt kan veje lidt. Du kan også bruge noget stærkt dobbeltklæbende tape. 


Nu er du forhåbentlig klædt lidt bedre på til at lave din egen ballonbue - det er ikke så svært og faktisk også en meget hyggelig ting at lave sammen.  


Når du har din færdige ballonbue, er det nemt at tilføje ting til den, så den bliver endnu mere unik og personlig. Pynt den for eksempel med friske blade og blomster, som skaber en virkelig smuk effekt, og som kan være et godt bindeled mellem din ballondekoration og de blomster der pynter på festbordet. 


Se vores store udvalg af ballonbue kit her og balloner her, og hvis du har brug for at se den igen på video, så se med her.


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit