Skab den ultimative Dino fest

Vi elsker temafester og et tema der er perfekt til børnefødselsdagen er dinosaur! Det er bare nemmere at pynte flot op, når du har et tema et gå efter. Hos Luxit kan du pifte børnefødselsdagen op med alverdens pynt der passer perfekt til dino temaet, for eksempel med en dinosaur ballon.  

 

Du vil helt sikkert glæde børn og barnlige sjæle med en temafest og Dino temaet er faktisk ikke så svært at lave til børnefødselsdagen. Vi har pyntet op til den fineste dinosaur fest, så du kan få lidt inspiration til, hvordan man kan gøre det.

Det kan ofte være rart at få børnene til at sidde lidt længere ved bordet, så hvorfor ikke gøre ekstra meget ud af pyntningen her. Vi har pyntet med vores seje grønne dinosaurus serie og blandt andet tilføjet grønne popcornbægre og grønne serpentiner og sugerør. For at give en fornemmelse af at være tilbage i tiden med dinosaur, så giv dit bord et rustikt look med en grøn blomster guirlande og rustikke træ bordkort. 

Skab en sjov effekt med dinosaur fodspor klistermærker eller brug dem til en farlig skattejagt. Et sjov indslag til festen kunne også være en dinosaur pinata, som børnene skal bekæmpe - det vil helt sikkert sprede masser af smil og grin. 

 

Skal det være ekstra nemt kan du her finde vores Dinosaurus Party In A Box, hvor det hele er samlet og klar til din dino fest.

 

Find vores pynt til dinosaurus festen her


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit