Sådan samler du papirblomsterne

Der er ikke noget bedre end at sætte sig ved et flot veldækket og pyntet bord. Med de fine papirblomster i lyserød og navy, kan du pynte dit bord med smukke romantiske blomster. De er perfekte til bryllups-, konfirmations-, og dåbsbordet, eller bare til middagen, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit middagsbord.

 

Vores papirblomster kommer i en pakke, hvor de ikke er samlet. Det er dog ganske nemt at samle dem og med denne lille guide er det intet problem.

 

Først pakker du alle delene ud og kan med fordel lægge dem sådan, at dem der er flere af, lægger du i en bunke sammen. Du kan se hvor mange der er af hver del bag på pakken.

 

er det faktisk bare at gå i gang med at samle din unikke blomst. Du vælger selv, hvor mange dele du vil bruge og hvordan. Start med den største blomst og buk bladene op ad. Så tager du de små klæbepuder og sætter en enkelt midt i blomsten. Tag det lille stykke papir af og find den næste blomst, som du vil sætte på.

 

Dette forstsætter du med til du har din ønskede papirblomst. Der er nok til 3 blomster i en pakke, hvis du ikke vælger at lave "fyldige" blomster. 

 

Voilà, så har du smukke papir blomster der vil pynte på ethvert bord.

 

Find vores fine papir blomster her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit