Sådan samler du dine små bokse

Pynt dit festbord med super søde bokse. Brug boksene til at overraske dine gæster og put små gaver eller slik og snacks i dem. Lad gæsterne gå på opdagelse i dem, når de sætter sig ved bordet - boksene vil helt sikkert bringe en masse smil frem.

 

Hos Luxit har vi et bredt udvalg af bokse. Denne guide vil tage udgangspunkt i de små - både dem der har et fint metallisk look og de firkantede små bokse, som findes i mange forskellige farver og stile. 

 

De metalliske bokse, her i rosaguld:

Først åbner du pakken og tager én af de udfoldede bokse frem.

 

skal du i gang med at folde den. Den midterste firkant er boksens bund. Du tager de to modsatte sider, som har huller formet som halvcirkler, og folder dem sammen. 

 

Derefter tager du den ene af de to andre modsatte sider, med de aflange huller og folder den over de to sider der allerede er samlet. Det skal passe med, at siderne med halvcirklerne passer ind i de andre siders aflange hul.

 

Til sidst tager du den side du mangler og folder den ind over de andre. Voilà, så har du en færdig boks!

 

Find boksen fra guiden her.

 

De firkantede bokse:  

Først åbner du pakken og tager én af de udfoldede bokse frem.

 

 skal du i gang med at folde den. Læg den foran dig, så du har den "længste" stykke af boksen foran dig. Pres ind i begge sider af boksen, så den danner en firkant med alle fire sider.

 

Derefter skal du i gang med at samle bunden og toppen. Vi starter med bunden. Bunden består af de fire pap folder, som alle har forskellige former. Først tager du siden med det firkantede indhak og folder den ind. Så tager du den modsatte side og folder den lille "flap" ind under det firkantede indhak. Så har du de to modsatte sider der ligner hinanden tilbage. De har en lille "bue" opad yderst på stykket. Buen skal du have ind i indhakket, så den sidder i spænd. Gør det samme med den anden side og du har en bund i din boks.

 

Til sidst mangler du kun toppen af boksen. Her folder du først de to sider ind. Så tager du "låget" og folder ned og vupti - så har du en færdig boks!

 

Find boksen fra guiden her.

 

Se vores udvalg af fine bokse her


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit