Lav din egen champagne væg

Har du set vores smarte champagneglas stativ? Sæt et festligt og elegant præg på måden du serverer champagne for dine gæster. Stativet passer specielt godt til nytår, så alle er klar til at skåle når klokken slår 12, til bryllupsreceptionen, eller til polterabend for bruden, hvor en væg af lyserøde drinks vil se drøn godt ud. Med denne lille guide hjælper vi dig med at samle stativet, så du nemt kan servere champagne for dine gæster.


Det første du skal gøre er at åbne pakken. Deri finder du et stort stykke pap, der er selve væggen, den folder du ud og så finder du to ben, som du også folder ud. Derudover er der også et andet stykke pap med to riller eller indhak i hver ende, som du skal bruge senere.


Derefter tager du et ben og sætter den på den ene side af det store papstykke. Det er vigtigt at enden med rillen eller den lille sprække vender bagud. Sørg for at benet og væggen er sat godt sammen. Skub benet nedad så væggen bliver ‘sikret’. Det er vigtigt, at der er et lille mellemrum øverst i de tre indhak, hvor benet og væggen er samlet, så står de to dele nemlig fast og sikkert. Det samme gør du ved det andet ben.


tager du det sidste stykke pap med de to indhak og sætter det fast til de to ben ‘bagved’ væggen. Så har du sikret dig, at champagne stativet er mere stabiliseret.


Til sidst tager du glasholderne og sætter dem fast i væggen. Så er dit champagne stativ klar til champagneglas fyldt med skønne bobler.  


Stativet kan både holde til plastik og almindelig glas, som ikke er inkluderet. Vi anbefaler, at du bruger glas, der ikke er højere end 22 cm.


Find vores champagne stativ her og hvis du har brug for at se den igen på video, så se med her.


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit