Sådan laver du din egen blomstervæg

En stor tendens, som i de seneste år er blevet brugt til bryllupper og foto vægge er blomstervægge. Er der noget mere smukt end en væg fyldt med smukke blomster? Det synes vi i hvert fald ikke. Hos Luxit har vi smukke blomstervægge til enhver speciel lejlighed. Hæng for eksempel din blomstervæg bag ved brudeparret, så har I sørget for fantastiske billeder. 

 

En blomstervæg kan både placeres bag dagens hovedpersoner, buffeten, gavebordet eller være den perfekte baggrund til festens sjove billeder ved jeres photo booth. Det er ganske nemt at lave en blomstervæg i den størrelse, som du ønsker. Med denne lille guide kan du nemt og hurtigt lave din helt egen blomstervæg. 

 

Hvis du gerne vil lave en væg kræver det 6 stk., da der i en pakke er et stykke, der måler ca. 40 x 60 cm. Du kan hænge din blomstervæg op på forskellige måder. 

 

Hvis du bruger et stativ, eller kan hænge den fast til noget i siderne:

Først finder du noget du kan binde din væg fast til i den længde du gerne vil have, du kan blandt andet bruge dette kobber stativ.

 

Derefter skal du til at samle væggen. Det gør du ved at finde strips eller noget stærkt snor. Så binder du de forskellige væg stykker sammen.

 

Til sidst kan du pynte væggen med balloner grene eller guirlander, eller bare lad den pynte i sig selv.

 

Hvis du sætter væggen på en plade:

Først skal du finde en træ eller gips plade og en hæftepistol. 

 

Derefter skal du til at samle væggen. Det gør du ved at tage et væg stykke og så hæfter du dem fast til pladen med hæftepistolen. 

 

Til sidst kan du pynte væggen med balloner grene eller guirlander, eller bare lad den pynte i sig selv.

 

Det er dejligt nemt og enkelt. Find vores blomstervægge her og skab et spektakulært element til din fest.

 

God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 

 

Kærligst,
Luxit