Sådan laver du kæmpe balloner

Skab en wow effekt til din fest med kæmpe balloner. Vi elsker balloner og jo større jo bedre. Det kan godt være, at du bliver lidt skræmt over at skulle puste sådan én op, men bare rolig det er slet ikke så svært, som du tror. Her får du en lille guide.


Det eneste du skal bruge er:

Helium (ca. 320 l), hvis du vil have den skal svæve

Ballonpumpe, hvis du bare gerne vil have almindelig luft i 

Ballonsnor og vægt, hvis den skal stå

Ballon hanger, hvis den skal sidde på væggen eller loftet


Det første du skal gøre, er at finde den kæmpe ballon i vores store udvalg, som passer til din fest.


Dernæst, hvis du puster den op med helium, sætter du ballonen på heliummet. Du skal sørge for, at ballonens søm vender opad og så fylder du helium i den. Når du begynder at fylde den, vil folderne i sømmen strække sig. Stop med at fylde mere luft i, når folderne forsvinder og ballonen bliver helt klar i looket. Du kan også altid se på pakken, hvor stor den bliver og så måle den efterhånden som den bliver fyldt op. Det er vigtigt, at den er fyldt helt op med helium, for ellers kan den ikke svæve.

 

Hvis du vil fylde den med almindelig luft, følger du bare den samme procedure.

 

Det er ikke sikkert, at din kæmpe ballon har en søm, men så er det faktisk bare ganske enkelt. Du fylder bare luft i eller helium, til den har det rigtige mål. 


Til sidst binder du en knude på ballonen. Bind en fin snor eller ballonbånd i den og bind ballonen fast til en ballonvægt eller noget andet der holder den nede. Du kan også hænge den op med en ballon hanger, hvis du har fyldt den med almindelig luft.


Find vores kæmpe balloner her og hvis du har brug for at se den igen på video, så se med her.


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit