Pynt med pæne faner

Faner er perfekte til pyntning til fødselsdage, babyshowers, barnedåb og meget andet. Skab en smuk og hyggelig stemning for dine gæster med disse fine pinwheels, som de også kaldes. De kan pifte alle lokaler smukt op, og de fylder godt i rummet, så de giver en rigtig hyggelig effekt. 

 

Vi har et stort udvalg af flotte faner, der passer til enhver begivenhed. Fanerne kommer i mange forskellige størrelser, farver og antal. De er næsten fuldstændig samlet når du får dem i en pakke. Der er kun en enkelt ting, som du skal gøre:

 

For at fuldende din fane skal du først folde din fane ud. Så har du to papstykker, som skal bindes fast til hinanden med snoren, der enten sidder fast i det ene papstykke eller ligger i pakken. Til nogle af fanerne medfølger der også papirklips, så du kan samle dem endnu mere, hvis de buer og trænger til at sættes bedre sammen. 

 

Voilà, så har du faktisk din fane, som du kan hænge i en snor i luften eller sættes på væggen.  

 

Find vores fine faner her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit