Lav din egen unikke ballon hale

Med en ballon hale kan du skabe din helt egen unikke ballon. En ballon hale gør dine balloner endnu mere sprudlende og fuld af liv og så er de faktisk nemme at lave. 

 

Der findes rigtig mange måder, hvorpå du kan give din ballon en fin hale. Er det til brylluppet eller havefesten, så kan du bringe naturen ind med vores blomsterguirlander. De er nemme at sætte på ballonen - enten ved at binde dem til ballonens 'hoved', hvor knuden er eller bruge et lille stykke dobbeltklæbende tape, som du sætter nederst på ballonen.

 

Du kan også nemt lave dine egne papir kvaster og sætte dem på ballonen. Til det skal du bruge følgende:

- Firkantede stykker silkepapir i den farve og størrelse kvast du ønsker

- Saks

- Ståltråd, snor, elastik eller dobbeltklæbende tape


Det første du skal gøre er at folde dit papir, så det er nemt for dig at klippe dine strimler

 

Dernæst klipper du lodret i papiret og husk at stoppe ca. 1 cm fra toppen. Du vælger selv, hvor brede dine kvaster skal være. Der skal klippes hele vejen hen, så du får et stykke foldet silkepapir, hvor der er klippet en række strimler

 

Herefter folder du papiret ud og så skal enden, der ikke er klippet i, samles. Det gør du enten ved at putte en snor eller ståltråd igennem, så du til sidst kan 'rynke' kvasten. Du kan også bruge en elastik eller lille stykke dobbeltklæbende tape til at samle kvasten.

 

Til sidst skal du bare sætte din kvast på ballonen. Fyld ballonen med helium og sæt et fint bånd eller snor i den. Du kan også bruge fiskesnøre, så det ligner, at ballonen svæver af sig selv. Så sætter du kvasten rundt om snoren eller båndet ved hjælp af en elastik, tape eller binder den med dit ståltråd eller snor, som sidder i kvasten.

 

Du kan også lave en lang og farverig hale med mange kvaster. Så binder du bare dine kvaster på flere forskellige steder på ballon snoren. Hvis du ikke gider til at lave kvaster, så find flotte satin bånd, lav smukke sløjfer og sæt dem fast på ballonen - det er kun fantasien som sætter grænser.

 

Voilà, så har du lavet din helt egen unikke ballon med hale. Vi har også færdiglavet haler hos os, se dem her

 

God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 

 

Kærligst,
Luxit