Konfetti Balloner - få den rigtige effekt

Det er vidst ingen hemmelighed, at vi hos Luxit elsker balloner! Ikke mindst elsker vi balloner, der giver dét ekstra til din fest - og det gør konfetti balloner. Konfetti balloner kan dog være lidt drilske, når du skal have konfettien indeni til at ligge og sætte sig smukt på ballonen. Med denne lille guide skulle du gerne hurtigt og nemt få lavet flotte konfetti balloner til din fest.


Det første du skal gøre er at fylde ballonen med helium. En god idé er at puste et par gange i ballonen og derefter fylde den med helium. Når du har fyldt ballonen og den stadig ikke svæver eller er blevet transparent, er der ikke tilføjet nok helium og du skal tilføje lidt mere. Når den har den rigtige transparente farve, binder du en knude.

Det andet du skal gøre, er at få konfettien til at sætte sig rigtigt inde i ballonen. Lige nu ligger din konfetti formentlig i bunden af ballonen og pynter ikke særlig meget. Vi vil gerne have konfettien til at sprede sig rundt og sætte sig på siderne. Dette gør du ved at skabe statisk energi. 


For at få den ultimative konfetti spredning, skal du skabe statisk energi ved at gnide ballonen på et stykke tøj. Derefter ruller du ballonen rundt for at få konfettien spredt og voilà, så har du lavet en konfetti ballon.Bemærk, at vores konfetti balloner ikke svæver i samme varighed som standard balloner på grund af konfetti vægten inde i ballonerne. En god idé er derfor altid at fylde dem lige inden den fest, da de typisk svæver i 5 timer.

 

Se vores store udvalg af konfetti balloner her og hvis du har brug for at se den igen på video, så se med her.


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter.  

Kærligst,
Luxit