Inspiration til den fineste barnedåb

Ligemeget hvordan I fejrer det, er det noget helt særligt, når jeres barn skal have sit navn. Om det foregår i kirken eller I holder en navngivningsfest er ikke vigtigt for den gode stemning, men noget der med garanti giver den helt rigtige festlige stemning, er en smuk pyntning.

 

Ved en barnedåb i kirken er selve ritualet en genskabelse af Johannes Døberens dåb af Jesus og dermed en indførelse af barnet i den kristne tro. Det er en 2000 år gammel tradition, og næsten lige så gammel er traditionen om dåbsfesten. For en barnedåb skal naturligvis fejres, og pynten til barnedåben skal passe til anledningen. Vi har pyntet op til den fineste barnedåb, så du kan få lidt inspiration. 

Inspiration til drenge barnedåb

Ved en barnedåb sidder man ofte sammen og spiser og hygger sig, og det er derfor tit bordet, som danner rammen om festen. Derfor er det vigtigt at borddækningen er on point. Vi har pyntet med blå papir konfetti, 'Baby' konfetti i træ og blå sutter, som vi har spredt ud på bordet, sammen med nogle fine stearinlys og stager. Når det kommer til tallerkner og service har vi et bredt udvalg af papkrus- og tallerkner, hvis det skal være nemt. Vil du gerne give dine tallerkner lidt farve, så kan du helt sikkert finde flotte servietter, som vil være smuk blikfang på dit bord. Vi har valgt nogle store lyseblå til at lægge mellem tallerknerne og øverst har vi lagt en sjov serviet formet som en body. For at give borddækningen et ekstra touch har vi fyldt nogle små bokse med lidt snacks og sat dem på gæsternes tallerken, som en lille sød overraskelse.   

Server lækre cupcakes på en cupcake stand og pynt dem med fine kagetoppe - her har vi brugt nogle med teksten 'Oh Baby'. Viderefør pynten på bordet på gavebordet eller buffet bordet for et komplet look. Mangler I et sjovt indslag til dagen, så se nærmere på vores anderledes gæstebøger, og små hilsner til barnet. Det er altid dejligt at kunne bevare minderne fra den skønne dag, som barnet kan se når det bliver større.

  

Find vores pynt til barnedåben her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit