Hold en smukt fest med pastelfarver

En helt særlig trend i tiden - er de skønne pastelfarver. Pastelfarver er diskrete og kan synes en anelse underspillede, men ikke desto mindre er pastelfarver fantastiske i forbindelse med festlige lejligheder - og det være sig uanset om farven står alene eller i kombination med andre farver.

 

Om det er i indretningen derhjemme, fødselsdagsfesten eller brylluppet, så er de smukke farver altid et godt valg. Vi har pyntet op til en fin lille pastelfest med donuts, så du kan få lidt inspiration til din næste fest.

Når det kommer til borddækningen, har vi et stort udvalg af smukke dekorationer, konfetti og lys, som vil passe perfekt til en pastel fest. Her har vi holdt det simpelt med en lys dug, mintgrønne, lyserøde og lyseblå stearinlys og ikke mindst vores flotte papir pom pommer. Pom pommerne kan du, som her, lægge på gæsternes tallerkner eller også kan du lægge dem spredt ud på bordet. For at give vores pyntning en lidt højtidelig stemning og gøre det nemt for vores gæster, så har vi lavet vores egne smarte bordkort. Det eneste du skal bruge er et satinbånd i den farve du kan lide og derudover små bordkort i pap, som du enten kan finde i flere varianter hos os, eller lave dem selv. Så er der kun tilbage at skrive navnet på gæsten og binde det rundt om glasset.  

Vi elsker donuts! Vi har et bredt udvalg af donut vægge, som er en super sjov måde at præsentere dine donuts for gæsterne. Derudover har vi brugt vores små transparente bokse til lækre snacks - en rigtig god og anderledes måde at servere snacks på, hvor du ikke skal putte det i traditionelle skåle.

 

En perfekt pastel fest er først fuldkommen med en masse skønne pastel balloner og gardin. Lav din egen ballonbue eller fyld balloner med helium og tilføj bånd og vægt. 

 

Find pynt i skønne pastelfarver her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit