Hi Float Guide - forlæng svævetiden

Svævende balloner er fantastiske! Der er ikke noget mere ærgerligt, end når dine balloner mister luften og de begynder at dale. Med Hi-Float kan du forlænge dine latex balloners levetid. Hi-Float har nemlig en tyk konsistens, som går ind og lukker fibrene i ballonerne, så de svæver i længere tid.


Når latexballoner fyldes med helium, vil de ikke svæve for evigt. Når heliummet begynder at trænge igennem fibrene i ballonen, vil heliummet gå af ballonen. Derfor vil den langsomt begynde at tabe højde og dale mod jorden. 

Hi-Float går ind og lukker de fibre der er i ballonen, så den bliver "tæt" og er det anvendt korrekt, vil ballonen kunne svæve i helt op til 25 gange så lang tid, end med kun helium.

Det er dog vigtigt at anvende Hi-Float rigtig, for ellers vil det ingen effekt have.

Der er et par ting, som er vigtige at huske:

- Test altid Hi-Float i god tid inden brug

- At kende størrelsen på dine balloner (ved 23 cm skal der bruges 1/2 tryk og ved 30 cm skal der bruges 1 tryk)

- At det kun må anvendes i latexballoner (hvis Hi-Float kommes i folie balloner, kan de ikke svæve)

- Konfetti og glimmer balloner er ikke egent til Hi-Float, da det klistrer inde i ballonen

- At ballonen med Hi-Float skal tørre i det rum det er behandlet i 2 timer

- Hi-Float vil ikke alene få ballonerne til at svæve. Det er derfor et must, at du anvender det sammen med helium af god kvalitet

 

 

Sådan gør du

Først trykker du Hi-Float op i pumpen og det første pump på et stykke papir eller i et krus, så pumpen er klar til brug

 

Derefter kommer du det anviste pump Hi-Float i ballonen og sørg for at holde halsen fri (der, hvor ballonen skal bindes). Ved 23 cm skal der bruges 1/2 tryk og ved 30 cm skal der bruges 1 tryk

 

Så masserer du Hi-Float godt rundt i hele ballonen, undtagen den øverste centimeter af ballonhalsen

 

Herefter fylder du ballonerne med helium til den anviste diameter

 

Til sidst binder du en knude på ballonerne og lad dem stå og tørre i samme lokale, som de er pustet op i, i 2 timer før de flyttes

 

En anden vigtig note er, at når du trykker ned på pumpen, skal der trykkes som på en sæbedispenser. Trykket skal altså ikke holdes nede. Når du har trykket ned, fjerner du hånden, så pumpen selv skubber sig op igen, så du sikrer dig, at der ikke kommer for meget Hi-Float i ballonen.

 

Hvis der er kommet for meget Hi-Float i ballonerne vil du kunne se det med det samme. Ballonerne vil svæve lidt besværet eller slet ikke svæve, da de er blevet for tunge. Hvis ikke Hi-Float er masseret godt rundt i hele ballonen, vil du risikere, at ikke alle fibre bliver lukket og der vil derfor stadig kunne sive helium ud af ballonen. Du kan også risikere, at det tørre i en klump, som gør at ballonen bliver for tung og derfor ikke vil svæve korrekt.

 

Wupti, så har du fyldt dine balloner med Hi-Float og forlænget svævetiden på dine balloner!

 

Find alle vores balloner herhelium flasker her og Hi Float her.


God fornøjelse og del endelig din pyntning med balloner med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 

 

Kærligst,
Luxit