Fold dine papirkugler rigtigt

Hos Luxit har vi et bredt udvalg af smukke papirkugler, som også kaldes for honeycomb på grund af den fine honning kube form. Papirkugler kan virkelig skabe en hyggelig stemning til din pyntning. Du kan både bruge dem hængende, men også som dekoration på borde. De er også super søde i haven, hængende på træer og buske.

 

Vi har et stort udvalg af papirkugler i mange forskellige farver og former. Du får papirkuglen i en pakke og så skal du selv samle den. Det kræver dog kun et enkelt step for dig at samle den pæne papirkugle.

 

Det eneste du skal gøre, er at pakke din papirkugle ud og bøje den rundt. For at den får sine fine form hele vejen rundt, tager du det lille papirstykke af klisteret på den ene side af papirkuglen og så folder du den og presser dem lidt sammen.  

 

Så har du samlet din papirkugle og kan hænge den lige dér, hvor du har lyst. Vil du gerne skabe et endnu mere festligt look, så kan du mixe farver, størrelser og former.

 

Find vores "honeycomb" papirkugler her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit