Dekorer med pom pommer

Vi har er skønt udvalg af de fineste, bedårende pom pommer, som passer til enhver fest. Pom pommerne er perfekte til en bryllups dekoration eller dåb og kan hænges fra loftet eller pynte på dit festbord. 

 

Pom pommer er en nem dekoration, da den giver et flot og festligt look i sig selv. Det kræver ikke det store at pynte med dem, da de har mange gode anvendelsesmuligheder. Vores pom pommer skal dog selv samles, men bare rolig - det er ganske nemt og enkelt.  

 

Det første du skal gøre er at åbne pakken. Pom pommerne er lavet af papir og afhængig af hvilken du har købt, vil du enten finde en enkelt eller flere. De vil være foldet sammen og have en snor bundet om sig midt på. 

 

Dernæst folder du siderne ud, så det ligner en vifte, formet som en cirkel.

 

Til sidst skal du i gang med at give din vifte "liv" og en næsten 3D effekt. Det gør du ved at tage det øverste lag papir og folder op. Det gør du ved alle papir lagene. Nogle pom pommer skal dette kun gøres på den ene side, ved andre skal du nu vende den om og gøre det samme på den anden side.

 

Så har du din færdige pom pom, som du kan hænge i loftet, lægge på bordet eller hænge på væggen som en smuk væg dekoration.

 

Find vores udvalg af fine pom pommer her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit