Undgå mærker på væggen med party hangers

Der er ikke noget mere træls end at rydde op efter en skøn fest og så står du med en væg med taperester, mærker eller søm huller. Med de smarte party hangers kan du undgå alt dette - så det er nemt for dig at hænge dit fest pynt op. 

 

Party hangers kan bruges til at hænge guirlander, lyskæder, balloner, dekorationer og alt muligt andet op uden brugen af tape eller andet der kan ødelægge din væg. De er uundværlige når du først har prøvet dem. De er ikke svære at bruge og med denne lille guide er det let som en leg.

 

Det første du skal gøre, er at åbne pakken. Deri finder du 12 ark, hvor du tager en party hanger fra et ark.

 

 sætter du din guirlande eller anden pynt fast på din party hanger. Det gør du ved at tage din dekoration, hvor der oftest vil sidde en snor. Denne snor sætter du så fast i krogen på party hangeren. Du kan også bruge party hangers til at hænge lyskæder op. Her skal du dog oftest bruge et par stykker, da de vil veje mere.

 

Herefter skal du sørge for at din overflade er ren og glat. Så sætter du party hangeren med din dekoration fast på væggen hvor du ønsker. 

 

Til sidst, når festen er forbi, fjerner du forsigtigt party hangeren og din dekoration igen. 

 

Af erfaring ved vi, at de ikke virker på murstensvægge eller ujævne overflader og de kun kan anvendes til let vægt.

 

 

Find vores party hangers her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit