Pynt op til en flot Frost fest

Det har været svært at komme uden om Disneys megasucces Frost. Uanset hvilken alder du har, så har du sikkert set produkter med figurerne fra Frost på og ønskelisterne fra børnene er ofte fyldt med Frost ting. Har du også en lille én derhjemme der elsker filmene, så hold den ultimative Frost fødselsdag med pynt fra os.

 

Mange børn er vilde med Elsa, Anna og Olafs eventyr i de sneklædte landskaber, som både Frost og Frost 2 byder på. Frost 2 er vældigt populært som tema til børnefødselsdage og man kan såldes kombinere både krus, tallerkener, hatte, duge og servitter med motiver fra filmen og dermed skabe den perfekte Frost-stemning. Vi har pyntet op til den fineste Frost fest, så du kan få lidt inspiration til, hvordan man kan gøre det.

Det kan ofte være rart at få børnene til at sidde lidt længere ved bordet, så hvorfor ikke gøre ekstra meget ud af pyntningen her. Vi har både Frost 2 tallerkner og papkrus og tilføjet fine blå diamanter og konfetti. Sørg for at give dit bord en stemning af sne og is med en masse lyseblå og hvid. Pynt dine cupcakes med blå glasur og sølvperler og sæt dem på vores hvide cupcake stand. For at give borddækningen et ekstra touch har vi fyldt nogle små bokse med lidt snacks og sat dem på tallerknerne, som en sød lille overraskelse. 

Lav en smuk ballonbue med blå, sølv og hvide balloner - du kan læse mere om hvordan du gør her. Tilføj et smukt sølv gardin, for at bryde baggrunden og pynt med en masse balloner. Hos Luxit har vi et bredt udvalg af forskellige balloner og også nogle fra Frost filmene. 

 

Find vores pynt til Frost festen her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit