Præsenter dine donut med en flot væg

En donut væg får ikke kun dine gæsters mundvand til at løbe, men er også et super fint dekorativt element til din fest. Hos os har vi samlet et udvalg af donut vægge, som passer til enhver fest. Med de flotte donut vægge kan du præsentere dine donuts på en ny og sjov måde for dine gæster.

 

Når du køber en donut væg hos os, vil den være pakket i en flad pakke. Den skal altså selv samles, men bare rolig det er super nemt og med denne lille guide, vil du hurtigt være klar til at samle væggen, så du kan bruge tiden på noget andet.

 

Vi har både donut vægge fra mærkerne Party Deco og Ginger Ray, men de skal samles på samme måde. Til denne guide har vi taget udgangspunkt i den rosaguld og hvid donut væg fra Ginger Ray

 

Det første du skal gøre er at åbne pakken. Deri finder du to store stykker træ flader, der er selve de to vægge, og fire ben. Derudover er der også 18 styks træpinde, som du skal bruge senere.

 

Derefter tager du et ben og sætter den på den ene side af den træ fladen. Det er vigtigt at du trykker benet og pladen godt sammen. Det samme gør du i den anden side af pladen. Det samme gør du med den anden plade.

 

skal du sætte dine træpinde i hullerne i dine træ plader. Sørg for, at de virker stabile og sikre.

 

Til sidst skal du bare stille dine to nye donut vægge op og købe lækre donuts, som du kan sætte på væggen - MUMS!

 

Der er enkle donut vægge, hvor der også følger små skruer med, så du kan skrue dine pinde 100% fast til væggen. Der skal du bruge en skruetrækker.

 

Find vores udvalg af donut vægge her!


God fornøjelse og del endelig dit DIY projekt med os på Instagram - tag os eller brug #luxitdk. Vi vil altid gerne se, hvordan I bruger vores produkter. 


Kærligst,
Luxit